Zondag 10 April 2016 mee gedaan met de Dongense Face & Bodypaint wedstrijd.

TWEEDE PRIJS GEWONNEN

HET VERHAAL

Mariëlle Heuft van Schminkkoppies.nl en Gappies.nl is 1 van mijn dierbare schminkmaatjes. Mariëlle en haar dochter Shirley Rijnders hebben mij  voor deze wedstrijd opgegeven. Ik wilde niet en gaf me zelf niet op omdat ik dat veel te spannend vind en niet weet waar te beginnen. Mariëlle en Shirley hebben mij gewoon opgegeven en later gezegd “je doet mee met de wedstrijd in Dongen” ik zeg waaaaat wie heeft mij opgegeven. Zegt ze gewoon wij, en je kunt nu niet meer terug. Ik ohhhhhhhh Oke, tja dan kun je niet meer terug en moet je. Ik ben je model zegt Shirley. OKE hihi

Veel gesproken met ze en met anderen wat het thema was van de wedstrijd. THEMA “The Painting Masters of the World”
En maar denken en denken wat ik ga maken en ja ik had het. Mijn Masters op dit moment zijn Tera Bakker en Sally-Ann Lynch. Oke hoe ga ik dit combineren.

Uiteindelijk ben ik eruit gekomen en ben het gewoon ter plekke gaan uitvoeren. Wat was het spannend en wat had ik zenuwen. Zo zenuwachtig was ik nog nooit geweest. Helaas kwam ik tijd te kort. Je had maar anderhalf uur. veel te kort als je met zoveel zenuwen zit en dat echt de tijd versnelt lijkt wel.

Heel lief kwam Tera Bakker als Jurylid naar mij toe en zei “Jessica even goed door je buik ademhalen” dat was een gerust stelling. Ook Heeft Shirley mij gerust gesteld door lief te zijn en heel Relaxed op de stoel te gaan zitten. Echt een Toppertje die Shirley ze is pas 15 jaar.

De Basis was gezet, geen details of diepte. en de tijd was om. Shirley en ik moesten naar boven foto’s maken en naar de jury.
Bij de jury verteld wie mijn Mijn Master Painters waren. De juryleden waren I, Syl Verberk en Mark Reid.
Mark Reed had niks van mijn verhaal begrepen zei hij maar vond mijn regenboog rozen erg mooi. Wat een groot compliment.

Daarna wachten met zenuwen totdat we op het podium mogen komen. En ja het was tijd Shirley heeft netjes haar gezicht aan alle fotografen laten zien, wat ik echt super knap vindt. Toen moest ik samen met haar op. De zaal was vol met bodypainters fotografen en modellen, ik wist niet waar ik kijken moest er kwamen nog meer zenuwen al dacht ik ik ga toch niks winnen. De tranen schoten zo wat in mijn ogen en dan wordt je naam genoemd. De tweede prijs is voor……… Jessica Kessels. Er werd geroepen gefloten en gejuicht ik wist niet waar het vandaan kwam echt zoveel reacties de tranen schoten nog meer in mijn ogen. Ik tweede? nee dat kan niet hij was niet af. Maar echt ik was echt  tweede. Oh jee geweldig en ik stond gelijkertijd verbaasd stil met gekke bekken. Ik wist niet meer wat ik moest doen.

Ik kreeg een mooie beker mee naar huis en een tas vol leuke hebbe dingen op Face en bodypaint gebied. Wat tof wat gaaf en nog kan ik het niet geloven.

Een dag om nooit meer te vergeten. Een Dag vol Zenuwen als nooit eerder ervaren. Een dag dat ik een prijs had gewonnen en dan nog wel de tweede. Een dag vol emotie. Een dag vol liefde van mensen om mijn heen. Een dag vol liefde en plezier.

Ik bedank hierbij dan ook mijn vrienden (vooral Mariëlle, Marcel en Shirley), familie en Iedereen van de Dongense Face & Bodypainting Wedstrijd voor deze mooie herinnering.

Liefs Jess

 

 

 

Share This