SCHMINKEN

Zoekt u een leuke manier om uw kinderfeestje tot een groot succes te maken? Of heeft u een bruiloft of evenement,  en zoekt u een leuke afleiding voor de kinderen? Wat dacht u van Schminken.

Whoop Designs komt op uw feestje met een koffer vol professioneel materiaal en tovert alle kinderen om in mooie geschminkte snoetjes. Deze snoetjes kunnen worden aangepast op het thema van uw feest! maar de kinderen zijn bij Whoop Designs de baas. Zij mogen kiezen wat ze voor prachtige creatie ze willen. En dat hoeft natuurlijk niet in het gezicht. Whoop Desings heeft ook hele leuke designs voor de armen of kuiten. Er is voor iedereen wel een design dat past. Jong, tiener of volwassen Whoop Designs past de designs naar de levetijd aan!!

Dus twijfel niet en vraag een offerte aan bij Whoop Designs.

Wat heeft Whoop Designs nodig voor een onvergetelijk dag:

  • Ruimte voor onze professionele schminkkoffer en stoel
  • Een dosis plezier
  • Kinderen, tieners en/of volwassenen om te schminken

HET VERWIJDEREN VAN SCHMINK:

De schmink is met lauw water en zeep eenvoudig van de huid te verwijderen.
LET OP!!! Als u heet water gebruikt dan trekken de pigment kleuren dieper in de huid en poriën.
Sommige schmink kleuren kunnen een tijdelijk kleurzweem achterlaten. Deze is te verwijderen met een Cameleon zeepje, verkrijgbaar bij Whoop Designs.

PROFESSIONELE SCHMINK:

Whoop Designs werkt alleen met proffesionele schmink zoals de merken Superstar en Cameleon.
Alle professionele schmink zijn gemaakt met alleen FDA en volgens de EU goedgekeurde ingredienten. Alle ingredienten zijn geselcteerd op veiligheid voor iedereen.

Share This