Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/0/f/5/whoopdesigns.com/httpd.www/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 6044 Whoop Designs - whoopdesigns.com

Laat ik mij even voorstellen!

Mijn naam is Jessica Kessels geboren in Eindhoven, woon inmiddels in Oud-Heusden (Noord-Brabant), samenwonend met mijn man Antoine en hebben samen een zoontje van 7 Jaar.

Vanaf kleins af aan ben ik dingen aan het bedenken, bouwen en aan het ontwerpen. Van de Basis school naar de Bakker School in Eindhoven en hier ook mijn diploma behaald. Helaas was het beroep iets te zwaar voor mijn lichaam en heb ik een andere keuzen moeten maken. In die tijd was de keuze al snel voor mij gemaakt door ervaren deskundige en gaven aan dat administratie mij wel zou liggen. Vele jaren heb ik dit beroep ook mogen uitvoeren. Helaas was dat niet echt mijn passie.

Mijn hoofd zit altijd vol met creatieve ideeën, ideeën die zich uiten in verschillende specialisaties zoals schminken, raamsticker, raamschilderingen en het maken van logo’s en huisstijlen. Steeds kwam er meer bij en vrienden zeiden “Jessica ga hier iets mee doen, je kunt het hartstikke goed” na veel wikken en wegen heb ik dan ook de stap genomen om mijn bedrijf te starten.

Het is moeilijk om met zo’n creatieve gedachten je te richten op 1 doel. Vandaar dat ik ook gekozen heb om het anders te doen als alle anderen. Zo ben ik een bedrijf gestart waar ik in kan groeien en misschien wel te wikken en te wegen wat nu echt mijn Passie gaat worden. Zal het het schminken zijn, logo’s en huisstijlen of toch websites blijven bouwen.
WIE WEET!! Misschien blijf ik het wel allemaal doen. De toekomst zal het voorspellen.

Tja beginnen kan natuurlijk niet zonder een naam en gezien ik van een beetje gekkigheid hou, kwam ik op de naam Whoop en plakte al snel Designs er achter. Ja dit past wel bij een bedrijf dat zich richt op verschillende passies.

Wat doet Whoop Designs:

SCHMINKEN
Whoop Designs schminkt op feesten en partijen, op braderieën, grote evenementen zoals Sail 2015, Rotterdamse Havendagen etc ect en natuurlijk ook op kinderfeestjes.
Schminken kan men inzetten waar men maar voor openstaat. Of u nu er even anders wilt uitzien met een vrijgezellenfeest bijna alles is mogelijk.

BELLY PAINT
Ook is Whoop Designs belly paints gaan maken. Van bloemen designs tot Disney figuren hier proberen wij onze creativiteit ook in te laten zien om net even een andere paint neer te zetten als een ander.

GLITTERTATTOO
Whoop Designs blijft natuurlijk niet achter en u kunt natuurlijk ook een glittertattoo laten zetten. Van jong tot oud van groot tot kleine designs.

LOGO EN HUISTIJL
Het ontwerpen van Logo’s en huisstijlen voer ik al te graag uit. Kijk in mijn portofolio welke ontwerpen allemaal aan bod zijn geweest.

WEBSITES:
Het maken van Websites is ook een onderdeel van mijn bedrijf wat een echt uit de hand gelopen hobby is geworden. WHoop Designs ontwerpt websites in WordPress.

Ook maakt whoop Designs logo’s en huisstijlen voor uw bedrijf, of het nu om een groot bedrijf gaat of klein alles is mogelijk.

Het ontwerpen van Websites staat Whoop Designs ook voor open. Zo hebben we al verschillende sites in onze portofolio staan.

Klik gerust op het juiste icoon waar u naar opzoekt bent. Komt u het niet tegen!! neem gerust contact met ons op. Met Whoop Designs is heel veel mogelijk.

Share This